Rouwcentrum: afscheid nemen van een dierbare

Bij Van den Driessche hebben we ons eigen rouwcentrum of funerarium waar uw dierbare met grote zorg wordt ontvangen. De overledene wordt verzorgd en opgebaard in ons eigen rouwcentrum, en het is de locatie waar u als nabestaande persoonlijk afscheid kunt nemen voorafgaand aan de begrafenis of crematie.

Sfeervol en persoonlijk ingericht rouwcentrum

Een rouwcentrum staat soms bekend als kaal en onpersoonlijk, maar bij Van den Driessche doen we er alles aan om alles sfeervol, sereen en persoonlijk in te richten. Een mooie ruiker bloemen of orchideeën staan telkens op de kamer bij de overledene.

Vanaf het moment dat de overledene ontvangen wordt in het rouwcentrum, is er voldoende ruimte om de begroetingskamer in te richten met persoonlijke details, zoals een foto of andere persoonlijke details.

Als nabestaande heeft u de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Het rouwcentrum is de plek nog even samen te komen, herinneringen op te halen en van afscheid nemen voorafgaand aan de crematie of begrafenis.

Ons rouwcentrum
Makkelijk bereikbaar
Aparte koelruimte
Voor elk geloof
Mogelijkheid tot live-streaming
Comfortabele, sfeervolle opbaarkamers
Contacteer ons
Ons rouwcentrum: alles onder één dak

Naast sfeer is het ook belangrijk dat alle praktische zaken geregeld kunnen worden. Bij een overlijden moet vaak alles snel gaan: de begrafenis regelen, de rouwbrieven bezorgen en iedereen op de hoogte brengen. Ons rouwcentrum is voorzien van alle comfort en voorzieningen: laatste zorgen toedienen opbaren van uw dierbare, burelen en rouwkamers voor het ontvangen van de nabestaanden.

Ons rouwcentrum: alles onder één dak