Gesprek voor het overlijden

Praten over de uitvaart voor het overlijden

Soms loopt het leven anders dan u dacht. Misschien heeft u een ongeneeslijke ziekte. Of misschien nadert het overlijden van een dierbare, uw vader of moeder. Onderwerpen zoals het vooraf plannen van een uitvaart zijn moeilijk bespreekbaar.

Toch weten we uit ervaring dat het waardevol is om vooraf in een persoonlijk gesprek uw uitvaartwensen te bespreken.

Aarzel niet om onze uitvaartverzorgers te contacteren en uw wensen vooraf te bespreken.

Persoonlijke afstemming van de uitvaart

In het eerste gesprek voor de uitvaart nemen we alle wensen en mogelijkheden door, ook als deze vooraf vastgesteld waren. Samen met u maken wij iedere uitvaart uniek. Elk persoon is uniek, zo ook iedere uitvaart. Maak een afspraak voor een vrijblijvende voorafbespreking door ons te bellen op het nummer 054 41 28 50 of door het invullen van het contactformulier.

Uitvaart Plannen

Uitvaart nu regelen voor later? Wacht niet te lang.

U kunt uw wensen bespreken in een persoonlijk gesprek maar u kunt nu ook heel gemakkelijk zelf je uitvaartwensen vastleggen in ons uitvaartwensboekje. Onze uitvaartverzorgers kan u helpen bij het bepalen van uw persoonlijke uitvaartwensen.

Wensboekje Maak een afspraak

“Het plannen van uw eigen begrafenis of uitvaart kan u en uw familie gemoedsrust geven.

Laat uw uitvaart vastleggen

Al meer dan 4 generaties lang helpt Van den Driessche bij het plannen en regelen van uitvaarten. Aarzel niet om ons te contacteren om uw uitvaartwensen vast te leggen zowel financieel als praktisch.