Geschiedenis

Van begrafenisondernemer naar uitvaartverzorger

Sinds 1918 zet uitvaartverzorging Van den Driessche zich in om families volledig te ondersteunen, zodat het regelen van een uitvaart zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Wij weten uit eerste hand hoe overweldigend een uitvaart kan zijn. Bij uitvaartverzorging Van den Driessche geloven we in duidelijkheid en eenvoud – daarom is het onze missie om u te voorzien van alle begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft.

Contacteer ons

Van den Driessche in beeld

Van den Driessche in de tijd

De overgrootouders Charles Morre (1897 – 1965 ) en Marie-Jeanne Hoogstoel (1896- 1998 ) van Ann en Dirk Van den Driessche starten in 1918 een vervoerfirma op met paard en kar, dat later vervangen wordt door de auto. De zaak wordt uitgebreid tot een groot bedrijf met lijkwagens, ceremoniewagens, verhuiswagens, ambulance en later ook busbedrijf, opgesplits en uitgebaat door de 3 kinderen Julien, Julienne en Armand Morre.

Julienne en haar man Walter Van den Driessche hebben een zoon Jacques Van den Driessche die samen met zijn echtgenote Monique alle bedrijven later weer overneemt van de 3 kinderen. Jacques Van den Driessche en zijn echtgenote ouders van Ann en Dirk baten de zaken uit tot een groot bedrijf, waar Ann en Dirk mee zijn opgegroeid, later komt er een vaste medewerker bij Jessie en zij baten samen met hun team nog steeds de Uitvaartonderneming uit met een mooi funerarium in huiselijke sfeer.

Onze erkenningen en awards

We zijn trots om samen in 2007 een Award te winnen voor het mooiste funerarium van België.

Ann sleepte in 2000 ook de Funeral Award in de wacht als beste vrouw in de uitvaart.

In 2018 de Award van Unizo Ann, Dirk en Jessie zijn gediplomeerde uitvaartondernemers en Thanothopracters.